Головна  →  Новини  →  6 грудня 2020

Вітання голови Солом’янської райдержадміністрації з нагоди Дня Збройних Сил України

Вітання голови Солом’янської райдержадміністрації з нагоди Дня Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Збройних Сил України!

Прийміть щирі вітання з нагоди 29-ї річниці з дня створення Збройних Сил України.

Офіцери ЗСУ та інших військових формувань щодня оберігають спокій українців, відважно захищаючи кордони країни на землі, у воді та в повітрі. Їх мужність, відвага та відданість справі – це ті якості, котрі є невід’ємною складовою справжнього військовослужбовця.

На території Солом’янського району розміщено багато таких військових частин, які роблять вагомий внесок у розбудову армії. Серед них Міністерство оборони України, Національний університет оборони України, Генеральний штаб Збройних Сил України та 101-ша окрема бригада охорони Генштабу ЗСУ.

Висловлюємо щиру подяку багаточисельній військовій спільності Солом’янського району та України. Ви – опора та міць нашої держави, взірець патріотизму, відваги та кращих людських чеснот. Цього дня ми також вшановуємо хоробрих воїнів, які ціною власного життя відстоювали мир та спокій українського народу, його самостійне і незалежне майбутнє

З щирою вдячністю бажаємо нашим військовослужбовцям міцного здоров’я, завзяття, мудрості та добробуту вам і вашим  родинам.

З повагою

голова Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ірина Чечотка

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена