Головна  →  Новини  →  10 грудня 2020

В умовах карантину Солом'янський район відзначатиме новорічно-різдвяні свята без масових заходів

В умовах карантину Солом'янський район відзначатиме новорічно-різдвяні свята без масових заходів

В умовах карантину та з метою запобігання поширенню Covid-2019 новорічно-різдвяні свята у Солом’янському районі проходитимуть без масових гулянь. Про це повідомила голова Солом’янської райдержадміністрації Ірина Чечотка під час наради щодо підготовки до зимових свят.

«Цьогорічне святкування матиме інакший формат: замість звичних концертів та інших масових заходів відзначення Дня святого Миколая, Нового року та Різдва проходитиме в онлайні. Це необхідні кроки для протидії поширенню коронавірусу та захисту жителів у такий непростий час. Проте для святкового настрою традиційно у парку ім. М. Зерова та Відрадному відвідувачів зустрічатимуть новорічні ялинки, які вже влаштовують», – зазначила голова РДА.

В обговоренні також взяли участь заступники голови Євген Малий та Олена Горпинченко, а також начальники Управління культури Тетяна Устинович та Управління освіти Віктор Ужицький.

Окрім того, присутні порушили питання посиленого контролю за дотриманням карантинного режиму під час новорічно-різдвяних свят.

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена