Інформація про отримання дозволу для ознайомлення з нею громадськості
Виробничий майданчик ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ОБУХІВСЬКИЙ КОНДИТЕР», спеціалізується на виробництві хліба та хлібобулочних виробів, борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання.
Виробничий майданчик розміщується за адресою: 03186, м. Київ, вул. Авіаконструктора Антонова, 4А, буд. 53.
За рік було виготовлено 73,372 т хлібобулочних виробів (на дріжджах). Викиди від виробництва кондитерських виробів відсутні.
Промплощадка введена в експлуатацію у 2008 році. Підприємство зареєстровано як ТОВ «Обухівський кондитер» у лютому 2021 року.
Час роботи виробничого майданчика ТОВ «ОБУХІВСЬКИЙ КОНДИТЕР» - 230 днів/рік, 1840 год/рік, з 08:00 до 17:00, газові печі працюють при змінному режимі ( 2 зміни випічки).
Термін введення в експлуатацію технологічного устаткування, нормативний строк його амортизації: Виробничий майданчик новостворений буде введений в експлуатацію у 2008 році. Нормативний строк амортизації технологічного обладнання не визначався.
Дата проведення останньої реконструкції або модернізації технологічного устаткування, зміни показників продуктивності устаткування внаслідок реконструкції у порівнянні з проектними показниками: Реконструкція та модернізація технологічного устаткування не проводилася.