Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Солом'янська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 03.01.17 по 09.01.17 р.

Опубліковано 13 січня 2017 року о 16:47

Підсумки тижня про події в Солом'янському районі з 03.01.17 по 09.01.17 р.

3 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

3 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку стану роботи ЖЕД № 901 (вул. Єреванська, 3А), у якій брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 901, перевірено стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

3 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку належного благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Берестейська“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

3 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 435) заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела засідання комісії з питань захисту прав дітей при Солом’янській районній в місті Києві державній адміністрації. У заході брали участь: виконуючий обов’язки начальника служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Олексієнко Т.В., начальник відділу з питань захисту прав дітей служби у справах дітей Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стрелюк Л.М., начальник юридичного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Стасюк А.В., виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., виконуючий обов’язки начальника управління освіти Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кухарєва Н.І., директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Бочарова Н.М., начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., мешканці Солом’янського району міста Києва, справи яких було розглянуто.
Під час засідання розглянуті питання:
- про надання висновку до суду щодо визначення місця проживання малолітньої дитини;
- про призначення опікуна над майном малолітньої дитини;
- про реєстрацію народження дитини, залишеної в Київському міському пологовому будинку № 3;
- про затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка опинилась у складних життєвих обставинах.
За підсумками засідання комісії підготовлено протокол.

3 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 409) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів пряму телефонну лінію з мешканцями Солом’янського району міста Києва. Організацію заходу забезпечили начальник організаційного відділу Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Шатохіна В.В. та начальник відділу роботи із зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Березова І.І. У заході брали участь керівники відповідних структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації та комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва. Під час прямої телефонної лінії прийняті звернення мешканців Солом’янського району міста Києва з житлово-комунальних питань. За підсумками прямої телефонної лінії Бялковський В.В. надав протокольні доручення.

4 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

4 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану ліквідації сміттєзвалищ та приведення території Солом’янського району міста Києва в належний екологічний стан, в якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, стан ліквідації побутових та інших відходів, вжиття заходів щодо збирання, сортування, транспортування та утилізації сміття, проведення екологічних санітарно-гігієнічних заходів, залучення громадськості до упорядкування та благоустрою території тощо. За підсумками перевірки надано доручення.

4 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 303) начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. провів нараду з питань реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь: заступник начальника управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Брейда О.А., працівники управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., керівники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва.
Під час наради розглянуті питання:
- про передачу безгосподарчих мереж до комунальної власності міста Києва;
- про стан виконання рішення II сесії VII скликання Київської міської ради від 9 жовтня 2014 року № 270/270 „Про удосконалення структури управління житлово-комунальним господарством міста Києва“;
- про стан виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 № 390 „Про затвердження Порядку доведення до споживачів інформації про перелік житлово-комунальних послуг, структуру цін/тарифів, зміну цін/тарифів з обґрунтуванням її необхідності та про врахування відповідної позиції територіальних громад“.
За підсумками наради надано відповідні доручення.

4 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку благоустрою території біля станції метрополітену „Політехнічний Інститут“, в якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Політехнічний інститут“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

4 січня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання „Лідер“ Солом’янського району міста Києва (вул. Галана Ярослава, 2) проведено майстер-клас з вироблення витинанок-сніжинок на тему: „Зимове мереживо“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання „Лідер“ Солом’янського районну міста Києва Григоренко Н.М. У заході брали участь керівники гуртків та гуртківці підліткового клубу за місцем проживання „Лідер“ Солом’янського районну міста Києва. Мета майстер-класу - сформувати трудові прийоми роботи з ножицями, навчити дітей працювати за зразком, розвити дрібну моторику руки, виховати спостережливість, акуратність, увагу. Під час навчання гуртківці ознайомилися з поняттями „симетричний малюнок“, „витинанка“, процесом узагальнення форми тощо. Діти виявили інтерес до творчої практичної роботи, під час якої вони за допомогою білого паперу, простого олівця, ножиць виробляли витинанки-сніжинки, використовуючи фотографії гілок в інеї, сніжинок, кристалів льоду. За підсумками майстер-класу відбулось нагородження учасників солодкими подарунками. Загальна кількість присутніх - 22 особи.

4 січня у приміщенні підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ (вул. Єреванська, 3) відбулась нарада з питання: „Гендерні проблеми сучасної української сім’ї. Види та ознаки насильства в сім’ї“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів „Либідь“ Максимович Г.М. та педагог-організатор підліткового клубу за місцем проживання Солом’янського району міста Києва „Гармонія“ Вільшановська І.В. У заході брали участь педагоги-організатори та керівники гуртків підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.

Під час наради розглянуті питання:
- про особливості сімейного насильства як соціально-психологічного феномену;
- про насильство у сім’ї як соціальну проблему в Україні;
- про види та ознаки насильства в сім’ї;
- про правове регулювання проблеми насильства в сім’ї;
- про шляхи подолання сімейного насильства;
- про основні методи допомоги жінкам та дітям, які постраждали від насильства.
Загальна кількість учасників - 37 осіб. За підсумками наради підготовлено протокол.

4 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку законності розміщення та функціонального призначення тимчасових споруд, у якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено, зокрема, наявність дозвільної документації на розміщення тимчасових споруд, стан благоустрою прилеглої території тощо. За підсумками перевірки надані доручення.

4 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Пітерської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд, в якій брав участь брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

5 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

5 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питання: „Про стан будівництва та введення в експлуатацію житлових будинків на території Солом’янського району міста Києва протягом І кварталу 2017 року“. У заході брали участь: начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., начальник відділу будівництва управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Табор Ю.В. та замовники будівництва. Під час наради розглядалось питання щодо забезпечення дотримання термінів виконання графіка введення житлових об’єктів у експлуатацію, надання можливої допомоги забудовникам у вирішені проблемних питань, здійснення моніторингу стану будівництва об’єктів на території Солом’янського району міста Києва відповідно до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності“ від 17.02.2011 № 3038-VI щодо введення в експлуатацію об’єктів будівництва за двома окремими напрямами залежно від категорії складності кожного конкретного об’єкту, зокрема, за адресою: вул. Огородня, 10. За підсумками наради надано доручення.

5 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 245) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з питань стану виконавської дисципліни, роботи зі зверненнями громадян у структурних підрозділах Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації. У нараді брали участь: керівник апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Король О.А., начальник відділу контролю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Філіпович Р.О., виконуючий обов’язки начальника відділу роботи зі зверненнями громадян Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Луценко О.П., начальник управління праці та соціального захисту населення Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Лактіонова Т.Ю., виконуючий обов’язки начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Соколова І.І., начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Кулікова Т.В., начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю., директор КП „Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Солом’янського району м. Києва“ Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Радик В.І., начальники житлово-експлуатаційних дільниць Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.
Під час наради розглянуті питання:
- про надання інформації заступнику голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєву П.О. щодо оптимізації чисельності комунальних підприємств Солом’янського району міста Києва;
- про надання інформації директору Департаменту соціальної політики виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Крикунову Ю.В. щодо внутрішньо переміщених осіб, які знаходяться на обліку;
- про надання інформації директору Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Хонді М.П. щодо вжитих заходів для сприяння зміцненню національної єдності та консолідації українського суспільства, підтримки ініціатив громадськості у цій сфері;
- про надання інформації директору Департамент комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Гудзю А.А. щодо кількості об’єктів культурної спадщини в Солом’янському районі міста Києва;
- про надання звіту директору Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Павлику І.К. щодо виконаних робіт з ремонту житлового фонду в 2016 році та пропозиції на 2017 рік.
За підсумками наради надано доручення.

5 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд комунального некомерційного підприємства „Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2“ (вул. Солом’янська, 17), в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Під час об’їзду перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва, а також стан очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, відновлення благоустрою території в місцях проведення робіт на інженерних мережах, стан освітлення території біля лікувально-профілактичного закладу.

5 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів перевірку стану роботи ЖЕД № 902 (вул. Волинська, 4А), в якій брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. Під час об’їзду територій, підпорядкованих ЖЕД № 902, перевірено стан робіт щодо очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, прибирання прибудинкової території, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо. За підсумками обстеження надано доручення.

5 січня у приміщеннях підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва проведено лекції на тему: „Про впровадження гендерних підходів у плануванні сімейного життя. Насилля в сім’ї“. Організацію заходу забезпечили: виконуючий обов’язки начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Ткачук Н.В., директор Солом’янського районного у місті Києві об’єднання підліткових клубів за місцем „Либідь“ Максимович Г.М. та педагоги-організатори підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва. У заході брали участь педагоги-організатори, керівники гуртків та гуртківці підліткових клубів за місцем проживання Солом’янського району міста Києва.
Під час лекцій обговорювались питання:
- про особливості сімейного насильства як соціально-психологічного феномену;
- про модель факторів, що обумовлюють насильство в сім’ї;
- про наукові підходи до гендерної соціалізації особистості в умовах української етнокультури;
- про проблеми сімейного насильства щодо жінок з точки зору гендерного підходу;
- про особливості побудови профілактичної та корекційної соціальної роботи з жінками, котрі пережили насильство.

5 січня у приміщенні Київської дитячої школи мистецтв № 1 (вул. Генерала Тупикова, 29) проведено виставку робіт на тему: „Новорічні фантазії“ учнів художнього відділення Київської дитячої школи мистецтв № 1. Організацію заходу забезпечили виконуючий обов’язки начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Соколова І.І. та директор Київської дитячої школи мистецтв № 1 Олефір Е.Є. У заході брали участь: викладачі, учні Київської дитячої школи мистецтв № 1, їх батьки, мешканці Солом’янського району міста Києва. Виставка, за оцінкою глядачів, вражаюча. Розкриваючи запропоновану тему, юні майстри пензля підтвердили свою креативність, нестримну фантазію, бажання творити на радість собі і всім, хто вміє цінувати образотворче мистецтво. Роботи, які виконані акриловими, акварельними фарбами, пастеллю на папері і картоні, порадували яскравими барвами, художніми образами, натхненним та майстерним виконанням. Чудовий настрій, казкова атмосфера та передчуття свята охоплює всіх, хто ознайомився з художніми роботами дітей.

6 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

6 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку належного благоустрою території біля станції метрополітену „Вокзальна“, в якій брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Перевірено стан благоустрою, підходів (під’їздів) до станції метрополітену „Вокзальна“, зупинок транспортних та інших засобів, наявність належної дозвільної документації, дотримання правил торгівлі та санітарних норм, звільнення цих територій від несанкціонованої торгівлі тощо. За підсумками об’їзду надано доручення.

6 січня у приміщенні Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації (просп. Повітрофлотський, 41, каб. 237) виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів нараду з керівниками структурних підрозділів Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації щодо перспективних планів роботи. За підсумками наради надані відповідні доручення.

6 січня заступник голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Горпинченко О.І. провела об’їзд амбулаторій загальної практики/сімейної медицини, відкритих у Солом’янському районі міста Києва за адресами: вул. Отця Жураковського Анатолія, 10 та вул. Очаківська, 3/8, в якому брала участь начальник управління охорони здоров’я Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Яхнівська Т.П. Перевірено стан надання медичної допомоги населенню Солом’янського району міста Києва.

6 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Політехнічної, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд, в якій брав участь брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

6 січня на виконання пункту 2 протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04.01.2017 № 1: „Про роботу пунктів обігріву в приміщеннях житлово-комунальних організацій, медичних установ та територіальних центрів соціального обслуговування району на період ускладнення погодних умов“ у Солом’янському районі міста Києва працювали стаціонарні пункти обігріву в приміщеннях Київської міської клінічної лікарні № 4 (вул. Солом’янська, 17), Київської міської клінічної лікарні № 6 (просп. Комарова Космонавта, 3), житлово-експлуатаційної дільниці 903 (вул. Солом’янська, 33), територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва (бульв. Гавела Вацлава, 83А, вул. Волинська, 2) для тимчасового перебування населення без визначеного місця проживання на період різкого зниження температури повітря. Роботу тимчасових пунктів обігріву забезпечували працівники управління з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Київської міської клінічної лікарні № 4, Київської міської клінічної лікарні № 6, житлово-експлуатаційної дільниці № 903, територіального центру соціального обслуговування населення Солом’янського району міста Києва. Забезпечувалось виконання оперативних планів спільних дій територіальних сил і засобів, спрямованих на локалізацію та ліквідацію надзвичайної ситуації природного характеру.

7 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів об’їзд території Солом’янського району міста Києва з питань санітарного стану та благоустрою, в якому брав участь начальник відділу контролю за благоустроєм Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Крупенькін А.І. Під час об’їзду надано доручення щодо поліпшення стану благоустрою території Солом’янського району міста Києва, зокрема, очищення території від снігу, ліквідації льодяного покриву, виконання робіт на об’єктах комплексного благоустрою, своєчасності прибирання та вивозу відходів і сміття, ліквідації несанкціонованих звалищ, відновлення благоустрою території після виконання аварійно-відновлювальних робіт, відновлення зовнішнього та дворового освітлення тощо.

7 січня діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку в Солом’янському районному у місті Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відвідали різдвяну виставу в приміщенні Культурного центру Всеукраїнської громадської організації інвалідів „Українське товариство глухих“ (вул. Курська, 6). Організацію заходу забезпечила директор Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бочарова Н.М. У святі брали участь діти (100 осіб), які опинилися в складних життєвих обставинах, та перебувають на обліку в Солом’янському районному у місті Києві центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, та фахівці з соціальної роботи цього закладу. Вони переглянули святкову виставу та отримали новорічні подарунки. У різдвяні дні ми завжди почуваємося, як у казці. У нас зароджується віра в перемогу добра над злом. Ми бажаємо щастя всім, хто оточує нас, і намагаємося робити якомога більше добрих справ. Про це й розповіли глядачам герої вистави. Працівники Солом’янського районного у місті Києві центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді постійно намагаються спланувати своїм підопічним зимові канікули так, щоб вони запам’яталися їм радісними.

7 січня виконуючий обов’язки голови Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Бялковський В.В. провів виїзну перевірку зовнішнього освітлення вулиці Уманської, прибудинкових територій і світло-ілюмінаційного оформлення фасадів будівель та споруд, в якій брав участь начальник управління житлово-комунального господарства Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації Сидорчук А.Ю. За підсумками об’їзду надано доручення.

На виконання пункту 2 протоколу засідання постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 04.01.2017 № 1: „Про роботу пунктів обігріву в приміщеннях житлово-комунальних організацій, медичних установ та територіальних центрів соціального обслуговування району на період ускладнення погодних умов“ 6 - 9 січня у Солом’янському районі міста Києва працювали цілодобово стаціонарні пункти обігріву в приміщеннях Київської міської клінічної лікарні № 4 (вул. Солом’янська, 17), Київської міської клінічної лікарні № 6 (просп. Комарова Космонавта, 3), житлово-експлуатаційної дільниці № 903 (вул. Солом’янська, 33) для тимчасового перебування населення без визначеного місця проживання на період різкого зниження температури повітря. Роботу тимчасових пунктів обігріву забезпечували працівники управління з питань надзвичайних ситуацій Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, Київської міської клінічної лікарні № 4, Київської міської клінічної лікарні № 6 (просп. Комарова Космонавта, 3) та житлово-експлуатаційної дільниці № 903 (вул. Солом’янська, 33). Забезпечувалось виконання оперативних планів спільних дій територіальних сил і засобів, спрямованих на локалізацію та ліквідацію надзвичайної ситуації природного характеру.

Протягом тижня у закладах культури Солом’янського району міста Києва проведено такі заходи:
- літературна виставка на тему: „Чарівний світ гномів, ельфів, тролів“ з нагоди 125-річчя від дня народження видатного англійського письменника Джона Толкіна (вул. Шепелєва, 13, бібліотека ім. О. Гончара);
- виставка робіт учнів художнього відділення на тему: „Новорічні фантазії“ (вул. Тупикова, 29, Київська дитяча школа мистецтв № 1);
- різдвяні концерти учнів школи для батьків (бульв. Гавела Вацлава, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- зустріч - концерт зі студентами Київського інституту музики ім. Р.М. Глієра (бульв. Гавела Вацлава, 69, Київська дитяча музична школа № 14 ім. Д. Кабалевського);
- виставка – конкурс на тему: „Красуня зима“ (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- виставка робіт учнів школи з нагоди святкування Дня Соборності України (вул. Зерових Братів, 25, Київська дитяча художня школа № 1);
- робота гуртків за фахом, а саме: „Співай, якщо можеш“, „Акторська майстерність“, „Фотостудія“, „Мелодія“, „ Фантазія“, „Творча майстерня“ (вул. Героїв Війни, 14, клубний заклад „Будинок культури „Жуляни“).


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux