Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Солом'янська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Питання закриття автозаправного комплексу на Севастопольській площі у Солом'янському районі

Опубліковано 21 травня 2014 року о 18:49
фото

На підставі наявної у Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації документації, відділ будівництва, архітектури та землекористування інформує, що земельні ділянки загальною площею 0,67 га на пл. Севастопольській передано TOB «Топ Ніво» в оренду відповідно до рішення Київської міської ради від 12.07.2007 № 1097/1758 «Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Топ Ніво» земельних ділянок для будівництва, експлуатації та обслуговування торговельно-офісного комплексу з підземним паркінгом на Севастопольській площі у Солом'янському районі м. Києва» та договору оренди земельних ділянок, зареєстрованому у Головному управлінні земельних ресурсів (нині - Департамент земельних ресурсів виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 12.03.2008 № 72-6-00494.

Проектна документація пройшла експертизу в TOB «Українська будівельна експертиза» та отримала звіт від 28.02.2013 № 3-015-13-ЕП/КО щодо експертизи проекту «Будівництво автозаправного комплексу з об'єктами соціально-побутового призначення на Севастопольській площі у Солом'янському районі м. Києва».

Замовником отримано містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки від 16.01.2013 № 550/0/12-3/27-13 у Департаменті містобудування та архітектури виконавчого-органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), дозвіл на виконання будівельних робіт Державної архітектурно-будівельної інспекції України від 06.03.2013 № 115130640811 та контрольну картку від 19.12.2012 № 12090127 Головного управління контролю за благоустроєм виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (нині - Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Інформація щодо введення об'єкта в експлуатацію у Солом'янській районній в місті Києві державній адміністрації відсутня. Питання введення в експлуатацію закінченого будівництвом об'єкта належить до компетенції Державної архітектурно-будівельної інспекції України, яка надавала дозвіл на виконання будівельних робіт.

Крім того, Солом'янська районна в місті Києві державна адміністрація діє виключно в рамках чинного законодавства і згідно з додатком 5 «Перелік повноважень у галузі будівництва» до розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 31.01.2011 № 121 «Про реалізацію районними в місті Києві державними адміністраціями окремих повноважень» та розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 12.04.2011 № 554 «Про реалізацію повноважень районних в місті Києві державних адміністрацій в галузі будівництва» виведена з процесу управління містобудівною діяльністю, не здійснює контролюючих функцій на об'єктах будівництва, не надає дозволів на будівництво, не погоджує проектну документацію, не приймає участь у введенні об'єктів в експлуатацію та не має повноважень на припинення будівництва, а також демонтаж закінчених будівництвом об'єктів.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux