Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2014

30 вересня у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації проведено апаратну нараду

30 вересня у приміщенні Солом’янської райдержадміністрації проведено апаратну нараду

30 вересня відбулася апаратна нарада у голови Солом’янської райдержадміністрації Максима Шкуро за участю першого заступника  голови, заступника голови, керівника апарату Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації, керівників  та працівників структурних підрозділів адміністрації, керівників територіальних підрозділів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

У проведенні апаратної наради взяли також участь народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики Дмитро Андрієвський, депутати Київської міської ради Максим Конобас, Микола Негрич, Андрій Андреєв, Олег Костюшко, Вячеслав Непоп, Роман Кисіль, голова громадської ради при Солом’янській райдержадміністрації Дмитро Оніщенко.

У ході проведення наради було розглянуто питання щодо готовності об`єктів житлово-комунального і соціально-побутового призначення  Солом`янського району м. Києва до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років та  напрацьовано план заходів по проведенню осіннього місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Солом’янського району міста Києва.

“Я впевнений, нам сьогодні треба об’єднувати зусилля, щоб змінити ситуацію і забезпечити розвиток району. Щоб він був одним з найкращих у місті не тільки по формальним показникам, а по якості життя”, - наголосив у своєму виступі народний депутат УкраїниДмитро Андрієвський.

За підсумками апаратної наради по кожному питанню порядку денного голова Солом’янського району Максим Шкуро визначив пріоритетні завдання та надав  відповідні  доручення структурним підрозділам райдержадміністрації.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена