Головна  →  Новини  →  24 липня 2015

На вул. Народного ополчення, 9 Солом'янського району відкрили офіс нової поліції

На вул. Народного ополчення, 9 Солом'янського району відкрили офіс нової поліції

У Києві відкрили офіс головного управління патрульної поліції. У церемонії відкриття взяв участь прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе, заступник державного секретаря США Вільям Браунфілд та посол США в Україні Джеффрі Пайетт.

"Сьогодні ви побачили, як працює нова українська поліція не тільки на вулиці, а й як вона працює з громадянами в обслуговуванні людей і в адміністративній практиці. Фактично, це зал адміністративної практики. Якщо людині щось треба дізнатися про правопорушення, яке вона скоїла. Якщо людині треба написати скаргу на діяльність поліції. Якщо людині треба повернути права, які в неї були вилучені. Якщо людині потрібно отримати довідку для страхової компанії внаслідок ДТП. Вона приходить в цей центр і без черг, які раніше були в районних управління ДАІ в маленьких кімнатках, без зволікання часу, вона отримує поліцейську послугу", - повідомив Яценюк.

Прем'єр-міністр зазначив, що відкриття такого центру - перший крок в реформуванні поліцейського сервісу.

Водночас заступник державного секретаря США Вільям Браунфілд зазначив, що США і далі продовжуватиме допомогу у реформі поліції в Україні.

Фотогалерея

Перейти до спискуВерсiя для друку

Адміністративні послуги

United24

Корупція має бути помічена